EnergieBespaarCafé
Wil je aan de slag met duurzame energie, maar je weet niet waar je moet beginnen? Zit je vol goede ideeën, maar komt het er maar niet van? Kom dan langs voor een praatje met een energieambassadeur in het EnergieBespaarCafé. Het EnergieBespaarCafé is voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort en duurzaamheid in en om jouw woning. Kom langs en stel ons jouw vragen, wij denken met je mee! Je herkent ons aan de banner van EnergieRijk Houten.

De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert.

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten.

EnergieBespaarCafé
Iedere 2e zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus)
10.15-14.00 uur
Bibliotheek Houten-centrum
Onderdoor 158, Houten

Kun je niet komen? stel je vraag via onderstaand contactformulier: