Geld besparen door energie te besparen

We zullen regelmatig collectieve inkoopacties organiseren.  Samen inkopen, kan collectief voordeel opleveren.

Onafhankelijk en belangeloos
We werken voor collectieve inkoopacties samen met het -nieuwe- regionale energieloket jouwshuisslimmer.nl. We willen je er op attenderen dat jouwhuisslimmer.nl sinds 2018 hét loket is voor 15 samenwerkende gemeenten in de provincie Utrecht en volledig door hen gefinancierd wordt. Noch het loket, noch wij, als inwonersinitiatief, ontvangen commissie van de deelnemende bedrijven. Alle voordeel komt de deelnemende inwoners ten goede. Als EnergieRijk Houten vinden wij het van belang om onafhankelijk en belangeloos te kunnen opereren. Bij ieder specifiek aanbod motiveren wij de keuze voor de betreffende leverancier/installateur.

Ervaringen met leveranciers?
Wij ontvangen graag je feedback/ervaringen mbt het offerte- en uitvoeringstraject van de leveranciers. Heb je een opmerking? Klik dan hier om een mail te sturen.
We zullen zo gewenst dan contact met je opnemen.

Collectief aanbod isolatie
Op 11 december 2019 heeft EnergieRijk Houten in samenwerking met het regionale energieloket jouwhuisslimmer.nl een collectieve inkoop opgestart voor een aantal isolatiemaatregelen:  vloer-, spouw- en glasisolatie en kozijnen. Meer lezen over deze actie en gebruik maken van het collectieve aanbod? Klik dan hier om naar de speciale actiepagina op jouwhuisslimmer.nl te gaan. Via deze pagina kun je je tot uiterlijk 31 maart 2020 aanmelden.

Keuzehulp
Voor meer informatie en hulp bij het kiezen van de geschikte isolatiemaatregel voor jouw huis kun je onze keuzehulp gebruiken. Keuzehulp isolatie