EnergieRijke Sloten 

Bodemfolie – Collectieve inkoopactie
Hieronder tref je de collectieve aanbieding aan voor het laten aanbrengen van bodemfolie in de kruipruimte. Speciaal voor alle inwoners van de wijk de Sloten, via de inkoopactie van EnergieRijke Sloten.

Als je interesse hebt in deze aanbieding kun je je aanmelden via de actiepagina op jouwhuisslimmer.nl daar kom je terecht via de aanmeldknop. HIER AANMELDEN

Achtergrond actie:
De vloeren in de huizen in de Sloten zijn bij de bouw al goed geïsoleerd en voorzien van een laag piepschuim. Maar in veel woningen is nog wel sprake van een vochtige kruipruimte. Dit heeft tot gevolg dat er per dag tot wel een emmer vocht via de lucht vanuit de kruipruimte de woning in trekt met grotere kans op schimmel en een ongezond leefklimaat. Bovendien is vochtige lucht moeilijker te verwarmen. Met het aanbrengen van bodemfolie wordt dit probleem opgelost.

De voordelen voor jou:
– Minder vocht in je woning, minder kans op schimmel
– Een beter te verwarmen huis
– Geen uitzoekwerk
– Een lokale, bekende leverancier met bewezen resultaat (zie meer info hier onder)
– Een scherpe, eerlijke prijs voor de levering en het aanbrengen van de bodemfolie

Collectieve aanbieding EnergieRijke Sloten via ikwilmijnvloerisoleren.nl en geldig tot 31 januari 2021

Bodemfolie aanbrengen per m² incl. materiaal, montage en BTW (exclusief evt. pompwerkzaamheden).
Bodemfolie aanbrengen per m² € 8,50 (normale prijs € 12,-)
Deze actieprijs is geldig bij uitvoering vanaf 3 woningen op dezelfde dag.

Mocht de kruipruimte uit meer dan een ruimte bestaan dan geldt een toeslag van €25 voor de extra ruimte.

Optie/ Meerwerk
kruipruimte ventilatie gaten boren incl renovatiekoker 1 stuk € 56,30
mangat graven onder de fundering (geen klei) 1 stuk € 130,80

HIER AANMELDEN

Via deze knop kom je op de speciale actiepagina van Jouw Huis Slimmer waar je je voor deze of meer van de maatregelen kunt aanmelden.

Keuze leverancier
We hebben gekozen voor een leverancier die al naar tevredenheid samenwerkte met EnergieRijk Houten bij diverse collectieve inkoopacties voor bodemfolie en vloerisolatie. Hiermee voldoet de leverancier aan de selectiecriteria zoals deze genoemd staan op de pagina collectieve inkoop.

– Met de collectieve inkoopacties in 2019 en 2020 hebben we ook samengewerkt met deze leverancier. De evaluatie van de collectieve inkoopactie die tot 1 mei 2020 liep, wees uit dat bewoners positief zijn over deze leverancier. Klik hier voor een samenvatting van deze evaluatie.
– De leverancier heeft ondertussen veel ervaring met het aanbrengen van bodemfolie in de kruipruimtes van huizen in Houten-noord.
– Taha Appak van ikwilmijnvloerisoleren.nl is een Houtense ondernemer. Hij komt met duurzaam vervoer (speciale bakfiets) naar cliënten toe in Houten. Zijn referenties zijn positief.
– De leverancier heeft verschillende kruipruimtes in de Sloten geïnspecteerd.
– We hebben hem gevraagd speciaal voor de Sloten een prijs te berekenen die geldt voor de collectieve actie voor het leveren en aanbrengen van de bodemfolie.