EnergieRijke Sloten

Kruipruimteluik – Collectieve inkoopactie
Hieronder tref je de collectieve aanbieding aan voor het inkopen en leveren van nieuwe asbestvrije kruipruimteluiken aan. Speciaal voor alle inwoners van de wijk de Sloten, via de inkoopactie van EnergieRijke Sloten.
Het wijkinitiatief EnergieRijke Sloten is opgericht door een aantal bewoners uit deze wijk en werkt samen met EnergieRijk Houten. Zo kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de kennis en mogelijkheden die al bestaan om informatie en hulp te geven bij het energiezuiniger en comfortabeler maken van de huizen in de Sloten.

Als je interesse hebt in deze aanbieding kun je je aanmelden via de actiepagina op jouwhuisslimmer.nl daar kom je terecht via de aanmeldknop. HIER AANMELDEN

Achtergrond actie:
Bij de inspectie van de kruipruimtes in de Sloten is duidelijk geworden dat de kruipruimteluiken asbest bevatten. Dit is bevestigd door een test die de EnergieRijke Sloten heeft laten uitvoeren. Dit is niet meteen reden tot paniek, maar een kruipruimteluik zonder asbest is wel zo fijn. Wij hebben contact gezocht met de Praxis in Houten om samen een collectieve inkoop van goede geïsoleerde, asbestvrije kruipruimte luiken te organiseren.

De voordelen voor jou:
– Een asbestvrij, goed geïsoleerd kruipruimteluik met de juiste maat
– Praxis handelt de bestelling en levering af
– Geen bezorgkosten
– Levering op vaste datum

Collectieve aanbieding EnergieRijke Sloten via Praxis Houten en geldig tot 31 januari 2021
Nieuwe geïsoleerde kruipruimteluiken in diverse maten:

50×70 (49,5×69,5) cm € 55
60×80 (59,5×79,5) cm € 60
60×83 (59,5×82,5) cm prijs na aanvraag
64×83 (63,3×82,5) cm prijs na aanvraag

Bij elk luik zal een speciale asbestzak geleverd worden om de oude -asbesthoudende- luiken in af te voeren. Deze asbestzak (80×120 cm) kost € 4 per stuk.

De luiken van 60×83 cm en 64×83 cm zijn geen standaardmaten, maar zijn wel bij verschillende huizen in de Sloten gemeten. Heeft jouw kruipruimteluik 1 van deze maten of nog een andere afwijkende maat dan kan je dit aangeven. Praxis kan je daar dan nog een prijsopgave van geven. Omdat het om maatwerk gaat, zullen de prijzen voor deze luiken veel hoger liggen dan bij de standaard maten. Als je een prijsopgave wilt voor een luik op maat vul dan bij het aanmelden de maten van jouw kruipruimteluik in.

Specificaties luik:
· 20mm Cempanel
· 2mm Anti-Tochtband
· 90mm EPS isolatie
· 1x trekring
· Vochtbestendige wering van vocht en schadelijke gassen
· Voorzien van verzonken luikring
· Hoge buigsterkte
· Eenvoudig te hanteren
· Ondergrond voor diverse vloerafwerkingen
· Maatvast en geluidwerend
· Voldoet aan het bouwbesluit Volgens BRL 3300

HIER AANMELDEN

Via deze knop kom je op de speciale actiepagina van Jouw Huis Slimmer waar je je voor deze of meer van de maatregelen kunt aanmelden.

Bij aanmelding via bovenstaande knop verbindt je je tot aankoop van een nieuw luik en een asbestzak. Je ontvangt in de bevestiging de betaalgegevens, waarmee je de bestelling kunt betalen. I.t.t. de andere inkoopacties is dit geen vrijblijvende aanmelding!

Levering en afvoer oude luiken
– De luiken worden op zaterdag 13 februari geleverd in de Wijk de Sloten.
– Je kan je nieuwe luik en asbestzak ophalen tussen 9 en 12 uur op zaterdag 13 februari op de parkeerplaats bij Snoeksloot 48.
– Je oude luik, goed verpakt in de geleverde asbestzak, kan je voor 12.30 uur op dezelfde plek weer afgeven.
– Wij zullen er voor zorgen dat alle luiken bij het afvalscheidingsstation afgeleverd worden.