Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Oorden gaan op kierenjacht: Blowertest & Mobiel EnergieBespaarCafe

12 november 2022 van 09:30 - 11:00

De Oorden gaan op kierenjacht met blowertest

EnergieRijke bewoners uit de Oorden organiseren a.s. zaterdag samen met EnergieRijk Houten een demonstratie van een luchtdichtheidstest in een huis in de Oorden. Met behulp van een systeem om het huis in onder- en overdruk te zetten en speciale rook wordt aan de buitenkant duidelijk zichtbaar waar de kieren en gaten zitten.

Zaterdag 12 november rond 9.30 uur gaat het roken in de Oorden
Zal er rook te zien zijn en zo ja, waar en hoeveel? Bewoners uit de Oorden zijn van harte welkom om te komen kijken. Een van de energieambassadeurs van EnergieRijk Houten zal uitleggen hoe het in zijn werk gaat en wat er te zien is. Het mobiele EnergieBespaarCafé is ook aanwezig om bewoners te informeren.

Deze blowertest-actie is onderdeel van activiteiten die de EnergieRijke Oorden organiseert voor en door buurtgenoten. Zij willen buurtgenoten informeren en samen uitzoeken welke mogelijkheden er zijn om hun huizen verder te isoleren en te verduurzamen.

Meer informatie over dit evenement en andere EnergieRijke Oorden activiteiten is te lezen op www.energierijkhouten.nl/mijnbuurt/energierijke-oorden

Gegevens

Datum:
12 november 2022
Tijd:
09:30 - 11:00