Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stemmen op Groene Prijsvraag DFH

1 mei 2020 - 12 mei 2020

De prijsvraag van Het Duurzaamheidsfonds Houten heeft een aantal prachtige Groene Prijsvraag inzendingen opgeleverd. Deze prijsvraag is uitgeschreven om samen met je buren of andere inwoners van Houten je woning voor te bereiden op de energietransitie door energie te besparen of op te wekken.

Uit de inzendingen heeft de beoordelingscommissie vier mooie initiatieven geselecteerd en nu mogen de inwoners van Houten bepalen welk idee zij het beste vinden. We ondersteunen van harte deze prachtige inwonersinitiatieven en we hopen dat velen van jullie zullen stemmen op het project van jullie voorkeur.

EnergieRijk Houten is een van de initiatiefnemers van de inzending ‘Energiebesparing voor iedereen’.

EnergieRijk Houten, de Huurders Advies Raad en de st. Milieufederatie Utrecht willen minimaal 50 huishoudens die moeite hebben de energierekening te betalen bereiken en bij 16 ook besparende maatregelen uitvoeren. Zij zien deze actie als een pilot die navolging in Houten en de regio moet krijgen. Samen met Viveste willen zij dit plan gaan uitvoeren. Energieambassadeurs gaan langs bij de huishoudens en bespreken de besparingsmaatregelen, en voeren deze waar mogelijk ook uit.

Stemmen kan vanaf nu t/m 12 mei via deze link.

Gegevens

Begin:
1 mei 2020
Einde:
12 mei 2020

Organisator

Duurzaamheidsfonds Houten