* Gluren bij duurzame buren tijdens nationale duurzame huizen route

Gluren bij duurzame buren

Op zaterdag 2 en 9 november vindt de 7e editie van de nationale duurzame huizenroute plaats. Door heel Nederland stellen bewoners hun huizen open om de duurzame maatregelen die zij hebben getroffen te laten zien en toe lichten. Ook in Houten kun je gluren bij duurzame buren.

Wil je bijvoorbeeld eens kijken hoe de aardgasvrije huizen in ecowijk Mandora zijn geisoleerd, worden geventileerd en verwarmd? of ga je een van de twee jaren 80 woningen in Houten-Noord bezoeken die allerlei duurzame maatregelen hebben getroffen en verwarmd worden met een warmtepomp? Klik hier voor het overzicht van deelnemende Houtense huizen. Op de website van de duurzame huizen route kun je ook andere woningen in de buurt van Houten vinden die je kunt bezoeken.

Heb je voorafgaand of na afloop van je bezoek op 9 novemebr nog vragen over duurzame maatregelen voor je eigen huis? Loop dan tussen 10.15 en 14.00 uur binnen in het Energie BespaarCafé van EnergieRijk Houtenin de Bibliotheek Houten-centrum. Hier zitten dan de energieambassadeurs klaar voor al je vragen over energie besparen, energie opwekken, ventileren en isoleren.

gluren bij duurzame buren tijdens nationale duurzame huizenroute