COLLECTIEVE INKOOPACTIE ZONNEPANELEN – Heel Houten in de Zon

EnergieRijk Houten organiseert ook in 2021 weer een inkoopactie voor zonnepanelen voor inwoners uit de gemeente Houten. Deze keer gebeurt dat i.s.m. Coöperatie Duurzaam Eiland uit Schalkwijk.
De inkoopactie loopt van 1 april t/m 30 september 2021. De inkoopactie is bedoeld voor huiseigenaren die op hun eigen dak zonne-energie willen opwekken.

Wil je een start maken met het opwekken van je eigen energie? Wil je besparen op je energieverbruik of heb je een hoge energierekening? Dan is dit een interessante actie voor jou. Schrijf je zo spoedig mogelijk in en doe mee! Via deze inkoopactie ontvang je een scherpe en vrijblijvende offerte op maat, nadat de leverancier tijdens een (gratis) huisbezoek de situatie bij jou thuis en jouw wensen heeft besproken.

Als je interesse hebt in deze aanbieding kun je je aanmelden via de AANMELDKNOP onderaan de aanbieding.

Online informatieavond
Op 12 mei organiseert EnergieRijk een online informatiebijeenkomst over zonnepanelen, de collectieve inkoopactie, met een ervaringsverhaal van een bewoner en een presentatie van de leverancier. AANMELDEN 12 mei

Waarom meedoen?
• Je wekt zelf je stroom op met behulp van zonne-energie.
• Je energierekening daalt.
• Na een bezoek aan huis en gedegen advies door de geselecteerde leverancier weet je precies wat er mogelijk is op jouw dak.
• Deelname is vrijblijvend: jij bepaalt aan de hand van de offerte of je tot uitvoering overgaat.

Heb je interesse in zonnepanelen? Dan komt er een adviseur van de leverancier bij jou thuis langs. De adviseur bekijkt je dak en aansluitingen in de woning. Aan de hand van dit bezoek kan hij je vertellen wat de mogelijkheden zijn en zal hij je een passend aanbod doen.

Motivatie en toelichting keuze leveranciers
Graag leggen we uit waarom wij er voor kiezen met deze leverancier samen te werken:
• EnergieRijk Houten heeft de uitvoerder geselecteerd op basis van kwaliteit, certificering, garanties, prijs, servicegerichtheid, heldere communicatie én goede referenties.
• Alle bedrijven zijn voor de aangeboden maatregelen gecertificeerd.
• Meer informatie over onze selectiecriteria vind je hier.
• Hierdoor is het aanbod dat je ontvangt betrouwbaar én betaalbaar.
• Bovendien proberen we vanwege de duurzaamheid altijd met een leverancier uit de regio samen te werken.
• EnergieRijk Houten en het regionale energieloket Jouw Huis Slimmer opereren onafhankelijk en belangeloos. Wij ontvangen geen commissies van de deelnemende bedrijven

Om de druk op de leveranciers te spreiden en de doorlooptijd zo snel als mogelijk te laten zijn, hebben wij 3 leveranciers geselecteerd die gedurende 2 maanden (in de zomer ivm sluiting bedrijven iets langer) hun diensten aanbieden: leverancier 1: april-mei; leverancier 2: juni-juli-half augustus; leverancier 3: half augustus-september-half oktober.

Collectieve aanbieding zonnepanelen van 1 april tot 31 mei via New Solar

Via deze aanbieding is het mogelijk maatwerk zonnesystemen te kopen, volledig aangepast op jouw woning. Geen one size fits all maar perfect ontworpen systemen naar jouw wens met kortingen.

Energierijk Houten heeft een fictieve standaardsituatie ontworpen op grond waarvan New Solar een concurrerende aanbieding heeft gemaakt. De standaard-aanbieding betreft een zonnesysteem bestaande uit 10 panelen en een omvormer van een hoge kwaliteit en volgens onderstaande specificatie. Het betreft een installatie op een schuin dak van ca. 35 graden op het zuidwesten zonder schaduw. De opbrengstprognose in de eerste jaren is 3.012 kWh. De klant kan de opbrengst aflezen indien hij een wifi signaal beschikbaar stelt.

Aanbieding New SolarPrijs
10 zonnepanelen: Trina Solar 330Wp Full Black € 1.032
GoodWe GW3000-XS omvormer€ 414
Montage materiaal + werkzaamheden€ 1.662
Er wordt van uit gegaan dat de groepenkast niet hoeft te worden aangepast
5% korting Collectieve inkoop ERH-€ 155
Totaal excl. BTW€ 2.953
BTW (terug te vragen bij de Belastingdienst)€ 620
Totaal incl. BTW€ 3.573

New Solar geeft ruime garantie op de geleverde producten:
• Op de Trina Zonnepanelen wordt een productgarantie gegeven van 15 jaar. Verder een vermogensgarantie van 83 % na 25 jaar.
• Voor alle geleverde omvormers wordt een garantie gegeven van 10 jaar. Mocht een klant kiezen voor Micro-omvormers dan geldt daarvoor een garantietermijn van 20 jaar.
• Op alle onderconstructiesystemen geldt een garantie van tenminste 10 jaar. Op de constructie op schuine daken geldt zelfs een garantie van 20 jaar.
• New Solar geeft een opbrengstgarantie af op 90 % van de in de offerte afgegeven jaarproductie in jaar 1.

Belangrijk om te weten:
– Via deze inkoopactie is het mogelijk maatwerk zonnesystemen te kopen, volledig aangepast op jouw woning.
– Als je je aanmeldt voor deze actie, komt de leverancier ter plekke kijken en ontwerpt hij in overeenstemming met jou een installatie. Dat kan ook zijn met een ander aantal en type zonnepanelen en omvormers. Na het maatwerkontwerp ontvang je een vrijblijvende offerte van de leverancier.
– Ook bij een configuratie die, door maatwerk van de situatie bij de klant, afwijkt van de standaard-situatie zal New Solar een collectieve inkoopkorting geven van 5%.

Hoe kan ik meedoen?
• Wil je meedoen met de aanbieding van onze geselecteerde leverancier New Solar te Woudenberg in de periode april-mei, vul dan voor 31 mei 2021 het formulier in via de aanmeldknop hier onder. Je gegevens worden direct doorgegeven aan EnergieRijk Houten en aan New Solar.
• De leverancier neemt binnen een week contact met je op om een bezoek aan huis in te plannen.
• Na het bezoek ontvang je een advies met bijbehorende vrijblijvende offerte.
• Je beslist vervolgens zelf of je gebruik maakt van het aanbod.
• Bij inschrijving ontvang je ook de nieuwsbrief van EnergieRijk Houten. Hiervoor kun je je ten allen tijde weer afmelden.

Klik hier voor een pdf van deze aanbieding.
Aanmelden voor dit collectieve aanbod kan via de knop AANMELDEN hieronder of via www.jouwhuisslimmer.nl
AANMELDEN

Vragen?
-Heb je vragen over de inkoopactie? Neem dan contact op met EnergieRijk Houten: inkoopactie@energierijkhouten.nl
-Wil je weten waarin deze collectieve inkoopactie verschilt van de aanbiedingen die regelmatig in je brievenbus vallen en via de media voorbij komen? Lees het in ons document Collectieve inkoopactie is Collectief maatwerk.
-Deelnemen aan een van de online informatie-avonden over de collectieve inkoopactie? Klik hier.

Ervaringen met leveranciers?
Wij ontvangen graag je feedback/ervaringen m.b.t. het offerte- en uitvoeringstraject van de leveranciers. Heb je een opmerking? Klik dan hier om een mail te sturen. We zullen zo gewenst dan contact met je opnemen.