COLLECTIEVE INKOOPACTIE ZONNEPANELEN – GESLOTEN

Heel Houten in de Zon

Wegens het overweldigende succes van deze actie en het grote aantal aanmeldingen dat de leverancier sinds 1 augustus heeft ontvangen, hebben we in overleg met de leverancier besloten om de actie een maand eerder te stoppen. Helaas is door het tekort aan materialen en de enorme drukte de wachttijd en de doorlooptijd flink opgelopen. Bij nieuwe aanmelding zouden bewoners nog langer moeten wachten. Bewoners die zich eind september hebben aangemeld, staan nu op de lijst voor een huisbezoek om de maatwerkofferte op te stellen in maart 2023. Dit betekent dat zij hopelijk hun zonnepanelen in mei 2023 gelegd krijgen. We begrijpen dat dit teleurstellingen kan opleveren, maar we willen de verwachtingen wel waar kunnen maken en er ook voor zorgen dat de leverancier in staat blijft om goed werk te kunnen leveren.

We gaan ons uiterste best doen om begin 2023 nieuwe inkoopacties op te starten.

Vragen?
-Heb je vragen over de inkoopactie? Neem dan contact op met EnergieRijk Houten: inkoopactie@energierijkhouten.nl
-Wil je weten waarin deze collectieve inkoopactie verschilt van de aanbiedingen die regelmatig in je brievenbus vallen en via de media voorbij komen? Lees het in ons document Collectieve inkoopactie is Collectief maatwerk.
-Kijk ook bij de veelgestelde vragen en antwoorden over zonnepanelen op onze website.

Ervaringen met leveranciers?
Wij ontvangen graag je feedback/ervaringen m.b.t. het offerte- en uitvoeringstraject van de leveranciers. Heb je een opmerking? Klik dan hier om een mail te sturen. We zullen zo gewenst dan contact met je opnemen.