Info-avond zonnepanelen 6 sept

Op 6 september organiseert EnergieRijk Houten de volgende informatieavond over het opwekken en gebruik van zonne-energie en de collectieve inkoopactie zonnepanelen van 2023.

woensdag 6 september – Heel Houten in de Zon informatieavond
Raadszaal gemeentehuis
19.00 u: inloop met informatietafels van leveranciers en het EnergieBespaarCafé
19.30-21.15 u: programma met presentaties
21.15-22.00 u: informatietafels en mogelijkheid tot stellen van vragen

Er gebeurt veel binnen de wereld van de zonne-energie en zonnepanelen. Om jou als inwoner van de gemeente Houten hier inzicht in te geven en je op weg te helpen bij de aanschaf van zonnepanelen voor op jouw dak, organiseert EnergieRijk Houten ieder jaar de campagne Heel Houten in de Zon.

Tijdens deze informatieavond vertelt een van de energieambassadeurs over het wat, hoe en waarom van zonne-energie en zonnepanelen. Een bewoner vertelt over de zonnepanelen op zijn/haar dak, de voordelen, de opbrengsten en tips. Coöperatie Opgewekt Houten vertelt over de mogelijkheden voor zonne-energie vanaf een collectief dak en de de zonnevelden die in ontwikkeling zijn.
Verder informeren we je over het vervolg van collectieve inkoopactie zonnepanelen die op 1 september weer start. Bovendien kom je in contact met andere geïnteresseerden en je kunt vooraf en na afloop in gesprek met de energieambassadeurs en de leveranciers.

Programma
– Intro & info EnergieRijk Houten
– Presentatie Zonnestroom en zonnepanelen op eigen dak, wat komt er bij kijken, incl. vragen
– Mogelijkheden participeren collectieve zonnedaken Opgewekt Houten
– Bewonerservaring
– Selectiecriteria en proces collectieve inkoopactie zonnepanelen
– Presentatie leveranciers