Nieuwe ideeën, een goed plan of mee doen als vrijwilliger? Neem contact met ons op.

Wil jij:
– Jouw kennis, kunde, enthousiasme en talenten inzetten om bewoners van Houten verder op weg te helpen naar een energiezuinig huis?
– In contact komen met een zeer gemotiveerde groep vrijwilligers en energieambassadeurs?
– De mogelijkheid omarmen om zelf actief bij te dragen aan verduurzaming en aan een beter milieu?

Wil je graag je steentje bijdragen met jouw kunde en kennis op een bepaald gebied? Graag! En daarvoor hoef je geen expert op het gebied van woningisolatie, energie-opwekking of energiebesparing te zijn. Achter de schermen of ervoor moeten ook hele andere dingen gedaan worden, zoals gegevens verwerken, thema-avonden organiseren of presenteren en het vormgeven van posters en flyers. We gaan met iedereen in gesprek om te kijken wat jij kunt en wilt bijdragen. Daarnaast zijn we ook op zoek naar:

Warmtescanners:
Wil je een paar avonden per jaar meehelpen met het maken van warmtebeelden van woningen in Houten?
We zijn op zoek naar meer warmtescanners zodat we op de paar koude avonden in de herfst- en wintermaanden die geschikt zijn om te scannen met een zo groot mogelijke groep aan de slag kunnen om zoveel mogelijk inwoners van Houten inzicht te geven in de warmtelekken van hun woning. Tijdsinvestering is een nader af te spreken aantal avonden in de periode november-maart. Wij zorgen voor je opleiding tot warmtescanner. Werkzaamheden zullen vooral buiten plaats vinden, geheel corona-proof. Aanmelden kan via warmtescan@energierijkhouten.nl

Administratief handig persoon:
We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze nieuwsbriefadministratie bij te houden. We gebruiken hiervoor mailchimp. Handig als je dit programma al kent, maar als je administratief handig bent op de pc, dan heb je mailchimp ook snel onder de knie. Een voor ons heel belangrijke taak om veel inwoners te kunnen bereiken: het regelmatig aanvullen en updaten van ons mailbestand met nieuwe adressen. Ongeveer 1 tot 2 x per maand zal dit nodig zijn. Hiervoor moet je met de verschillende teams communiceren voor nieuwe input.

Geboren regelaar(s):
Ben jij handig in het regelen en organiseren van informatie bijeenkomsten? Wil je meedoen vanaf het bedenken van een onderwerp, de locatie, de sprekers, tot de meer praktische zaken zoals het vastleggen van de locatie, de ontvangst en het reilen en zeilen tijdens de bijeenkomst? Wij zouden jouw hulp heel goed kunnen gebruiken. Affiniteit met het doel waar EnergieRijk Houten voor staat, is genoeg, inhoudelijke kennis is niet nodig.

activiteitenmarkt Energierijk Houten
vrijwilligersbijeenkomst zomer 2020