Nieuwe ideeën, een goed plan of mee doen als vrijwilliger? Neem contact met ons op.
Wil je graag je steentje bijdragen met jouw kunde en kennis op een bepaald gebied? Graag! En daarvoor hoef je geen expert op het gebied van woningisolatie, energie-opwekking of energiebesparing te zijn. Achter de schermen of ervoor moeten ook hele andere dingen gedaan worden, zoals gegevens verwerken, thema-avonden organiseren of presenteren en het vormgeven van posters en flyers. Op dit moment zijn we in ieder geval op zoek naar:

Administratief handig persoon:
We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze nieuwsbriefadministratie bij te houden. We gebruiken hiervoor mailchimp. Handig als je dit programma al kent, maar als je administratief handig bent op de pc, dan heb je mailchimp ook snel onder de knie. Een voor ons heel belangrijke taak om veel inwoners te kunnen bereiken: het regelmatig aanvullen en updaten van ons mailbestand met nieuwe adressen. Ongeveer 1 tot 2 x per maand zal dit nodig zijn. Hiervoor moet je met de verschillende teams communiceren voor nieuwe input.

Bestuurslid buitengebied gemeente Houten
Het bestuur wil graag uitbreiden met een bestuurslid dat het buitengebied van Houten vertegenwoordigt. Denk hierbij aan het Eiland van Schalkwijk (Schalkwijk en Tull en ‘t Waal) en ‘t Goy. Trefwoorden: actief, lokale binding, affiniteit met verduurzaming, (juridische achtergrond zou leuk zijn, geen must). Suggesties voor kandidaten zijn welkom. Klik dan hier om een mail te sturen.

Geboren regelaar(s):
Ben jij handig in het regelen en organiseren van informatie bijeenkomsten? Wil je meedoen vanaf het bedenken van een onderwerp, de locatie, de sprekers, tot de meer praktische zaken zoals het vastleggen van de locatie, de ontvangst en het reilen en zeilen tijdens de bijeenkomst? Wij zouden jouw hulp heel goed kunnen gebruiken. Affiniteit met het doel waar EnergieRijk Houten voor staat, is genoeg, inhoudelijke kennis is niet nodig.

Verder zijn we op zoek naar leden voor het CV-optimalisatieteam.