Vacatures zzp-professionals

Vacatures voor zzp-professionals bij EnergieRijk Houten

EnergieRijk Houten groeit snel. Om alle activiteiten en projecten in goede banen te leiden en om alle vrijwilligers goed te kunnen begeleiden is besloten om de basis van EnergieRijk Houten te verstevigen met extra professionals. Zo kunnen we projecten, ondersteunende werkzaamheden en communicatie beter en sneller gaan uitvoeren.
Dat betekent dat we op zoek zijn naar enthousiaste zzp’ers. Naast de coördinator en communicatie medewerker, een nieuwe projectleider en een office manager die al opdrachten uitvoeren voor EnergieRijk, zoeken we nog een zzp’er in de rol van medewerker social media/marketeer.

Lees hier onder meer informatie over de functie en de procedure. .

MEDEWERKER SOCIAL MEDIA/MARKETEER (zzp-functie)

– Heb je affiniteit met verduurzaming van huizen/energiebesparing, mensen en Houten?
– Heb jij inzicht, ervaring en affiniteit met het gebruik van social media?
– Vind je het leuk om creatieve, relevante en regelmatige posts en verhalen te maken voor onze social media kanalen?
– Ben je handig met reels, korte filmpjes en bijvoorbeeld Canva?
– Vind je het leuk om je verder te verdiepen in de advertentiemogelijkheden voor social media?
– Kun je goed zelfstandig werken, heb je eigen initiatief en durf je te vragen als je dat nodig hebt?

Wij zoeken iemand die energie voelt bij het lezen van bovenstaande vragen. Ben jij een (startende) zzp’er die zich wil ontwikkelen binnen een dynamische, actieve, betrokken en vooral groeiende organisatie? Een vrijwilligers/bewonersorganisatie die zich richt op het in beweging brengen van de inwoners van Houten op het gebied van energie besparen en energie opwekken in en om hun woningen?

Concreet
> Je bent verantwoordelijk voor de social media strategie van EnergieRijk Houten (ERH).
> Je werkt nauw samen met de communicatie professional van ERH bij het bepalen van strategie voor vergroten bereik en effectieve communicatie van ERH.
> Je vult de verschillende ERH social media accounts: facebook, instagram, linkedin, nextdoor, twitter met algemene en projectspecifieke berichten.
> Je zorgt voor beeldmateriaal voor promotie van verschillende projecten (denk aan korte filmpjes, reels, foto’s etc.).

Wat kunnen wij jou bieden?
– Je bent betrokken bij een klein professioneel team, een meedenkend bestuur (op afstand) en een grote groep enthousiaste vrijwilligers.
– We vinden het belangrijk dat je meedenkt, vraagt en doet.
– Voel je je eenmaal als een vis in het water en ben je gegrepen door het positieve EnergieRijk Houten-virus dan kun je bij gebleken geschiktheid ook ingezet
worden voor de gehele communicatie van een project.
– Je hebt voor deze werkzaamheden tot maximaal 25 uur per maand (incl. eventuele communicatie werkzaamheden project), onder andere afhankelijk van je uurtarief.

Wat ‘wensen’ we nog meer?
– Je bent bij voorkeur woonachtig in de gemeente Houten.
– Een lokaal netwerk is een pré.

Woon je ergens anders of ken je ons nog niet? Dat kan ook heel verfrissend zijn en hoeft dus zeker geen belemmering te zijn. We vragen dan wel je actieve inzet en investering om je snel bekend te maken met (de activiteiten van) EnergieRijk Houten, de vrijwilligers, de Houtense verhoudingen en onze manier van werken.

Informatie
Heb je vragen over de vacature? Bel voor meer informatie Mick Zwart, 06-44642725.
Heb je interesse stuur dan je sollicitatie via info@energierijkhouten.nl.
Bij voldoende aanknopingspunten nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek met het team. Bij wederzijds enthousiasme zal daarna nog een gesprek met het bestuur volgen.
Klik hier voor een pdf van de vacature-tekst.