*Voucheractie energie-advies verlengd

Jouw unieke oude woning duurzaam maken?
Met een energie-advies voor unieke, oudere woningen gebouwd vóór 1975 in ‘t Goy, buitengebied of Eiland van Schalkwijk krijg je een goed idee van wat er mogelijk is en waarmee je zou kunnen beginnen als je je huis klaar wilt maken voor de toekomst op het gebied van energie(verbruik). Een goede eerste stap om inzicht te krijgen en om zo stapsgewijs en met kennis van mogelijkheden en kosten aan de slag te gaan.

Nu € 100,- retour
De gemeente Houten heeft i.s.m. EnergieRijk Houten via de RRE subsidie (ReductieRegeling Energiegebruik) nog ca. 30 vouchers van € 100,- beschikbaar voor een energie-advies voor unieke, oude woningen gebouwd vóór 1975. De woningen dienen een woonfunctie te hebben en door de eigenaars bewoond te zijn om aan deze regeling deel te kunnen nemen.

Aanmelden voor een voucher kan nog tot 31 januari 2021. Ben of ken je iemand die met zijn woning hiervoor in aanmerking komt? Kijk hier.
De voucher is beschikbaar voor huizen gebouwd voor 1940 en monumenten in de gehele gemeente Houten en voor oude, unieke huizen gebouwd tussen 1940 en 1975 in ‘t Goy, Eiland van Schalkwijk en het buitengebied.