EnergieBespaarCafé
Kom langs voor een gesprek met een energieambassadeur in het EnergieBespaarCafé. Wil je aan de slag met duurzame energie, maar je weet niet waar je moet beginnen? Zit je vol goede ideeën, maar komt het er maar niet van? Het EnergieBespaarCafé is voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort en duurzaamheid in en om jouw woning. Kom langs en stel ons jouw vragen, wij denken met je mee! Je herkent ons aan de banner van EnergieRijk Houten.

 

De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert.

EnergieBespaarcafé bestaat 1 jaar

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten. Het Café ging voor het eerst open in januari 2019 en is sindsdien in bedrijf. In januari 2020 werd stilgestaan bij het 1-jarig bestaan.

EnergieBespaarCafé
Iedere 2e zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus)
10.15-14.00 uur
Bibliotheek Houten-centrum
Onderdoor 158, Houten

AANMELDEN 12 SEPTEMBER

Kun je niet komen? stel je vraag via onderstaand contactformulier: