Telefonisch EnergieBespaarCafé
Wegens Corona is het EnergieBespaarCafé in de bibliotheek voorlopig gesloten. Daarvoor in de plaats is er nu tot kerst het telefonisch  EnergieBespaarCafé.

Bel het speciale EBC nummer: 06-20395506 (alleen bereikbaar op zaterdagochtenden tussen 10.00 en 12.00 uur)

Bel met je vragen voor de energieambassadeur. Wil je aan de slag met duurzame energie, maar je weet niet waar je moet beginnen? Zit je vol goede ideeën, maar komt het er maar niet van? Tijdens het telefonisch EnergieBespaarCafé zitten de energieambassadeurs klaar voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort en duurzaamheid in en om jouw woning. maak een online belafspraak (via knop hier onder) of bel op de ochtend zelf (tussen 10.00 en 12.00) en je wordt tussen 10.00 uur en 13.00 teruggebeld.

AANMELDEN

De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert.

EnergieBespaarcafé bestaat 1 jaar

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten. Het Café ging voor het eerst open in januari 2019 en is sindsdien in bedrijf. In januari 2020 werd stilgestaan bij het 1-jarig bestaan.

EnergieBespaarCafé
Iedere 2e zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus)
10.15-14.00 uur
In de Bibliotheek Houten-centrum Onderdoor 158, Houten of telefonisch. Check de homepage voor actuele informatie.

Kun je niet komen? stel je vraag via onderstaand contactformulier: