EnergieRijke Slagen
Over de zomer van 2021 is een aantal bewoners van de Slagen samengekomen om te kijken of ze samen konden optrekken om hun buren en andere bewoners van de Slagen te informeren over en te helpen met het verduurzamen van hun huizen.

Jan, Sebastiaan, Annemartine en Robert zijn enthousiast om te kijken wat de wensen en ideeën zijn bij bewoners van de Slagen om mee aan de slag te gaan. Zelf hebben ze al best veel gedaan of hebben ze plannen om hun huis aan te pakken en het idee is dat je samen met buren en wijkgenoten die ook nog eens in hetzelfde type huizen (of huizen die in dezelfde tijd gebouwd zijn) wonen, heel goed dingen samen kunt aanpakken.

Waarom? Omdat we samen meer, sneller en goedkoper acties kunnen uitvoeren voor onze huizen en woonomgeving. Waarvoor? Meer comfort in je huis, een lagere energierekening en besparing van energie. En dat is ook nog goed voor het milieu!

Enquête
Om te kijken wat er leeft, wie wat al gedaan heeft, waaraan behoefte is en wat dus goede activiteiten en acties zijn om voor de buurt op te zetten (collectieve inkoopacties voor bepaalde isolatiemaatregelen, informatieavond(en), gezamenlijk onderhoud, groene daken om maar eens wat opties te noemen) is er eerst meer informatie nodig.

Daarom heeft het EnergieRijke Slagen-team een enquête gemaakt die je als bewoner van de Slagen kunt invullen. Eind september-begin oktober 2021 gaan ze bij zoveel mogelijk bewoners persoonlijk langs om zich kort voor te stellen en te vragen of ze de enquête willen invullen.

Klik op de knop om naar de vragenlijst te gaan of scan de qr code.

ENQUÊTE INVULLEN

We vragen je de enquête in te vullen voor 1 november a.s.
Daarna worden de gegevens verwerkt en gaan we jullie informeren over het vervolg.

Meer weten over de EnergieRijke Slagen? Aansluiten bij het team? Andere vragen? Mail naar: deslagen@energierijkhouten.nl