EnergieBespaarCafé in bibliotheek is weer open

GOED NIEUWS: het EnergieBespaarCafé in de bibliotheek is weer open.
Dit jaar kun je nog op zaterdag 11 december binnenlopen in de bibliotheek en aanschuiven bij een van de energieambassadeurs in het café.
Je kunt terecht tussen 10.15 en 14.00 uur. Als je van tevoren een afspraak maakt, weet je zeker dat je meteen aan de beurt bent; als je spontaan binnenloopt, word je z.s.m. geholpen op basis van de beschikbaarheid. Klik op  de knop hier onder om een bezoek in te plannen voor 11 december. E.e.a. is natuurlijk wel afhankelijk van de maatregelen rondom COVID-19 die op dat moment van kracht zullen zijn.

AFSPRAAK MAKEN 11 DECEMBER

Het live EnergieBespaarCafé vindt plaats op iedere 2e zaterdag van de maand.

Daarnaast zijn de energie-ambassadeurs nog steeds dagelijks bereikbaar voor jouw vragen over isoleren, ventileren, energie besparen, verwarmen en andere vraagstukken rondom het verduurzamen van jouw huis. Heb je vragen of ideeën en wil je graag eens met een ervaringsdeskundige en technisch onderlegde energie-ambassadeur daarover sparren? Meld je online aan via onderstaande knop en je wordt binnen 48 uur teruggebeld (niet op zon- en feestagen). Er kan dan een afspraak voor een keukentafelgesprek of telefonisch gesprek gemaakt worden.

AANMELDEN

De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert.

EnergieBespaarcafé bestaat 1 jaar

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten. Het Café ging voor het eerst open in januari 2019 en is sindsdien in bedrijf. In januari 2020 werd stilgestaan bij het 1-jarig bestaan.

EnergieBespaarCafé 
Iedere 2e zaterdag van de maand. In 2021 nog op 11 december. Let op in januari 2022 is het op 15 januari!
10.15-14.00 uur
In de Bibliotheek Houten-centrum Onderdoor 158, Houten of telefonisch. Check de homepage voor actuele informatie.

Kun je niet komen? stel je vraag via onderstaand contactformulier: