Telefonisch EnergieBespaarCafé
Wegens Corona is het EnergieBespaarCafé in de bibliotheek voorlopig gesloten.

Maar het goede nieuws is dat de energie-ambassadeurs in deze periode dagelijks bereikbaar zijn voor jouw vragen over isoleren, ventileren, energie besparen, verwarmen en andere vraagstukken rondom het verduurzamen van jouw huis. Heb je vragen of ideeën en wil je graag eens met een ervaringsdeskundige en technisch onderlegde energie-ambassadeur daarover sparren? Meld je online aan via onderstaande knop en je wordt binnen 48 uur teruggebeld (niet op zon- en feestagen).

AANMELDEN

De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert.

EnergieBespaarcafé bestaat 1 jaar

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten. Het Café ging voor het eerst open in januari 2019 en is sindsdien in bedrijf. In januari 2020 werd stilgestaan bij het 1-jarig bestaan.

EnergieBespaarCafé (niet live zolang er beperkende maatregelen zijn i.v.m. corona)
Iedere 2e zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus)
10.15-14.00 uur
In de Bibliotheek Houten-centrum Onderdoor 158, Houten of telefonisch. Check de homepage voor actuele informatie.

Kun je niet komen? stel je vraag via onderstaand contactformulier: