EnergieBespaarCafé in Energiehuis Houten

  • 2e en 4e zaterdag van de maand – 10.15-14.00 u – afspraak & inloop
  • iedere vrijdagmiddag – 14.00-17.00 u – inloop

Je vindt de energieambassadeurs in het nieuwe Energiehuis (nog steeds in de bibliotheek maar op een andere plaats, namelijk na ingang meteen rechts achterin na de kinderboeken).

Iedere vrijdag
Op vrijdagmiddagen van 14.00-17.00 u kun je binnenlopen met je vragen voor de energieambassadeur. Op vrijdagen werken we zonder afspraken.

2e en 4e zaterdag van de maand
Je kunt terecht tussen 10.15 en 14.00 u. Als je van tevoren een afspraak maakt, weet je zeker dat je meteen aan de beurt bent; als je spontaan binnenloopt, word je z.s.m. geholpen op basis van de beschikbaarheid. Klik op de knop hier onder om een bezoek in te plannen voor 11 en 25 februari en 11 maart.  AFSPRAAK MAKEN

EnergieBespaarCafé + Keukentafelgesprek
Tijdens het EnergieBespaarCafé hebben de energieambassadeurs 30 minuten speciaal voor jou. Mocht na dit gesprek blijken dat er meer tijd nodig is om van gedachten te wisselen over jouw huis of bepaalde verduurzamings- of besparingsvraagstukken, dan kan er een keukentafelgesprek bij je thuis (maximaal 1,5 uur) ingepland worden.
We willen je vragen om eerst naar het EnergieBespaarCafé te komen, omdat daar al veel besproken kan worden. Het EnergieBespaarCafé is iedere 2e en 4e zaterdag van de maand open van 10.15-14.00 u (op afspraak of inloop). Daarnaast is het ook mogelijk om binnen te lopen voor vragen aan de Energieambassadeur op iedere vrijdagmiddag van 14.00-17.00 u.

De energieambassadeurs denken gratis & onafhankelijk met je mee
De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert. Ook weten ze meer van de collectieve inkoopacties of kunnen ze meekijken naar offertes die je hebt gekregen.

EnergieBespaarcafé bestaat 1 jaar

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten. Het Café ging voor het eerst open in januari 2019 en is sindsdien in bedrijf. In januari 2020 werd stilgestaan bij het 1-jarig bestaan. Ondertussen draait het EnergieBespaarCafé dus al ruim drie jaar en dat mag iedereen weten!

EnergieBespaarCafé in Energiehuis Houten
> Iedere 2e en 4e zaterdag van de maand (behalve juli en augustus en rondom feestdagen evt. afwijkende opening).
10.15-14.00 uur.

> Iedere vrijdagmiddag (behalve juli en augustus en rondom feestdagen evt. afwijkende opening )
14.00-17.00 uur.

Energiehuis Houten (in Bibliotheek Lek & IJssel Houten-centrum) Onderdoor 158, Houten of telefonisch. Check de homepage voor actuele informatie.

Kun je niet komen? Stel je vraag via onderstaand contactformulier:\