EnergieBespaarCafé in bibliotheek Lek & IJssel is open

Het EnergieBespaarCafé in de bibliotheek is iedere 2e zaterdag van de maand open.
Je kunt terecht tussen 10.15 en 14.00 uur. Als je van tevoren een afspraak maakt, weet je zeker dat je meteen aan de beurt bent; als je spontaan binnenloopt, word je z.s.m. geholpen op basis van de beschikbaarheid. Klik op  de knoppen hier onder om een bezoek in te plannen voor 11 juni a.s. AFSPRAAK MAKEN 11 JUNI

In juli en augustus is het EnergieBespaarCafé gesloten vanwege de zomerperiode. Wel kun je in die periode contact opnemen voor het maken van een afspraak voor een keukentafelgesprek met een van de energieambassadeurs. Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor een afspraak.

De energie-ambassadeurs zijn bereikbaar voor jouw vragen over isoleren, ventileren, energie besparen, verwarmen en andere vraagstukken rondom het verduurzamen van jouw huis. Heb je vragen of ideeën en wil je graag eens met een ervaringsdeskundige en technisch onderlegde energie-ambassadeur daarover sparren? Meld je online aan via onderstaande knop en je wordt z.s.m. teruggebeld (niet op zon- en feestagen). Er kan dan een afspraak voor een keukentafelgesprek of telefonisch gesprek gemaakt worden.

AANMELDEN GESPREK

De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert.

EnergieBespaarcafé bestaat 1 jaar

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten. Het Café ging voor het eerst open in januari 2019 en is sindsdien in bedrijf. In januari 2020 werd stilgestaan bij het 1-jarig bestaan. Ondertussen draait het EnergieBespaarCafé dus al drie jaar en dat mag iedereen weten!

EnergieBespaarCafé 
Iedere 2e zaterdag van de maand (behalve juli en augustus).
10.15-14.00 uur.
In de Bibliotheek Lek & IJssel Houten-centrum Onderdoor 158, Houten of telefonisch. Check de homepage voor actuele informatie.

Kun je niet komen? stel je vraag via onderstaand contactformulier: