EnergieBespaarCafé

EnergieBespaarCafé in Energiehuis Houten (let op: vanaf 19 april nieuwe locatie!)

Iedere vrijdagmiddag: 14.00-17.00 uur inloop

Iedere zaterdagochtend 10.15-13.00 uur op afspraak of inloop

 

Heb je een afspraak dan weet je zeker dat je op die tijd geholpen wordt. Spontaan binnenlopen kan ook, je wordt dan zo snel mogelijk geholpen op basis van beschikbaarheid van de energieambassadeurs. Een afspraak maak je via deze knop   AFSPRAAK MAKEN

Je vindt de energieambassadeurs in het Energiehuis vanaf nu op de nieuwe locatie aan de Raat 12 (oude locatie optiek v/d Vecht, tegenover oude Hema. 

Iedere vrijdag
Op vrijdagmiddagen van 14.00-17.00 u kun je binnenlopen met je vragen voor de energieambassadeur. Op vrijdagen werken we zonder afspraken.

Iedere zaterdag
Het EnergieBespaarCafé is ook iedere zaterdag open Je kunt terecht tussen 10.15 en 13.00 u. Als je van tevoren een afspraak maakt, weet je zeker dat je meteen aan de beurt bent; als je spontaan binnenloopt, word je z.s.m. geholpen op basis van de beschikbaarheid. Klik op de knop hier onder om een bezoek in te plannen.  AFSPRAAK MAKEN

In april staan de deuren van het EnergieBespaar Café weer open op (let op in nieuwsbrief maart stonden enige verkeerde data, hieronder de goede):

vrijdag 5 april 14.00-17.00 u
zaterdag 6 april 10.15-13.00 u
vrijdag 12 april 14.00-17.00 u
zaterdag 13 april 10.15-13.00 u
vrijdag 19 april 14.00-17.00 u (m.i.v. deze datum dus op nieuwe locatie De Raat 12)
zaterdag 20 april 10.15-13.00 u
vrijdag 26 april 14.00-17.00 u

Op zaterdag 27 april (koningsdag) is er geen EnergieBespaarCafé.

EnergieBespaarCafé + Keukentafelgesprek
Tijdens het EnergieBespaarCafé hebben de energieambassadeurs 30 minuten speciaal voor jou. Mocht na dit gesprek blijken dat er meer tijd nodig is om van gedachten te wisselen over jouw huis of bepaalde verduurzamings- of besparingsvraagstukken, dan kan er een keukentafelgesprek bij je thuis (maximaal 1,5 uur) ingepland worden.
We willen je vragen om eerst naar het EnergieBespaarCafé te komen, omdat daar al veel besproken kan worden. Zie voor de openingstijden van het EnergieBespaarCafé hierboven.

De energieambassadeurs denken gratis & onafhankelijk met je mee
De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert. Ook weten ze meer van de collectieve inkoopacties of kunnen ze meekijken naar offertes die je hebt gekregen.

Geschiedenis van het EnergieBespaarCafé

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten. Het EnergieBespaarCafé ging voor het eerst open in januari 2019. Nu, in 2024 bestaat het EnergieBespaarCafé dus al vijf jaar! Lees hier een artikel in het Groentje uit 2022. Meer weten over de energieambassadeurs? Klik hier.

Kun je niet komen? Stel je vraag via onderstaand contactformulier: