Energie voor iedereen
Voor huurders en huiseigenaren met een laag inkomen, die wel wat hulp willen gebruiken bij het besparen op hun energierekening.

Via het project Energie voor iedereen kunnen huurders en huiseigenaren met een laag inkomen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, een kosteloos bezoek van een onafhankelijke energiebespaarcoach aanvragen.

Heb je de oproep gelezen en wil je je aanmelden voor het bezoek van de energiebespaarcoach vanaf januari 2022? Klik op de knop om het aanmeldformulier in te vullen. AANMELDFORMULIER bezoek energiebespaarcoach of lees eerst even verder…

De energiebespaarcoach maakt telefonisch een afspraak voor een huisbezoek. Tijdens het huisbezoek (ongeveer 1,5 uur) wordt samen gekeken wat de bewoner kan doen met simpele bespaarmaatregelen en acties om de energierekening omlaag te brengen. Wat gaat er al goed en waar kan het nog beter?

De EnergieBespaarcoach neemt ook gratis materialen mee, die samen met de bewoner aangebracht kunnen worden om energie te besparen. Dit kunnen bijvoorbeeld tochtstrips of radiatorfolie zijn.
Na een tijdje komt er een follow-up bezoek om te kijken of het werkt en lukt om de besparingen vol te houden.

– Heb je een hoge energierekening en en wil je deze graag verlagen door middel van energiebesparende maatregelen en misschien ook door je gedrag hier en daar te veranderen?
– Heb je een U-pas ?

Dan kun je met de knop hieronder een gesprek met de EnergieBespaarcoach aanvragen.
Vanaf januari 2022 komen de energiebespaarcoaches bij je langs nadat ze eerst contact hebben opgenomen om een afspraak te maken.

Klik op de knop om het aanmeldformulier in te vullen. AANMELDFORMULIER bezoek energiebespaarcoach