Energiehuis

Het Energiehuis

Heb je een vraag of idee over energie besparen, isoleren, zonnepanelen, je energierekening, warmtepompen, zonnepanelen op je bedrijfsdak, je oude, misschien wel monumentale woning in het buitengebied, een duurzamer bedrijfspand, isolatiewaarden, HR++glas, een offerte?

Wil je graag de mening, inzicht of kennis van een ervaringsdeskundige of vrijwilliger? Dan vind je nu alle kennis onder één dak, het dak van het Energiehuis.

EnergieRijk Houten, Opgewekt Houten, Coöperatie Duurzaam Eiland en !mpact Houten, alle organisaties die zich bezighouden met besparen en duurzaam opwekken van energie, hebben de handen ineengeslagen geven sinds eind 2022 informatie in het Energiehuis Houten in de Bibliotheek Houten-Centrum (Onderdoor 158). Met de opening van het Energiehuis Houten hopen ze Houtense bewoners en ondernemers nog beter te kunnen helpen op het gebied van energiebesparing- en opwekking. Zo werken zij samen aan een energieneutraal Houten in 2040.

In maart 2023 – open voor bewoners:

Vrijdag: 14:00 tot 17:00 uur – Iedere vrijdagmiddag inloop EnergieBespaarCafé
Voor huiseigenaren die vragen hebben over het verduurzamen van hun woning en voor huurders die info willen over een bezoek van een energiebespaarcoach of bespaartips willen krijgen.

Zaterdag: 10:15 tot 14:00 uur – Iedere 2e en 4e zaterdag van de maand EnergieBespaarCafé (op afspraak en inloop)

Maandag: 12:00 tot 14:00 uur – Iedere maandag inloopspreekuur EnergieBespaarcoach nieuwkomers
voor Arabisch en Engels sprekenden(inloopspreekuur energiebespaarcoach voor Arabisch en Engels sprekende inwoners).

Zie hier onder voor de vaste activiteiten/openingstijden van EnergieRijk Houten in het Energiehuis nog eens op een rij.