Energiehuis

Het Energiehuis

Het Energiehuis gaat verhuizen. Vanaf vrijdag 19 april kun je het Energiehuis vinden en bezoeken op De Raat 12 (op de oude locatie van Optiek v/d vecht, tegenover de oude Hema).

Heb je een vraag of idee over energie besparen, isoleren, zonnepanelen, je energierekening, warmtepompen, zonnepanelen op je bedrijfsdak, je oude, misschien wel monumentale woning in het buitengebied, een duurzamer bedrijfspand, isolatiewaarden, HR++glas, een offerte?

Wil je graag de mening, inzicht of kennis van een ervaringsdeskundige of vrijwilliger? Dan kun je terecht in het Energiehuis.

EnergieRijk Houten gebruikt deze ruimte voor het EnergieBespaarCafé, workshops voor bewoners en andere informatiebijeenkomsten. Ook andere organisaties die zich bezighouden met besparen en duurzaam opwekken van energie (o.a. Opgewekt Houten, Coöperatie Duurzaam Eiland en !mpact Houten) kunnen het Energiehuis gebruiken om op eigen wijze bewoners en ondernemers te informeren. Zo werken zij samen aan een energieneutraal Houten in 2040.

Het EnergieBespaarCafé van EnergieRijk Houten is iedere week open op:
Vrijdag 14.00-17.00 uur – inloop
Zaterdag: 10:15 tot 13:00 uur – inloop of afspraak

Let op gewijzigde openingstijden in april/mei:
Op zaterdag 27 april, vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei is het EnergieBespaarCafé/Energiehuis gesloten.
Op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei is het EnergieBespaarCafé wel open.

Met ingang van woensdag 15 mei is het EnergieBespaarCafe op de nieuwe locatie vaker open namelijk iedere:
– woensdagmiddag van 14.00-17.00 u – inloop
– donderdagochtend van 10.00-13.00 u – inloop
– vrijdagmiddag van 14.00-17.00 u – inloop
– zaterdagochtend van 10.00-13.00 u – afspraak of inloop

Het EnergieBespaarCafé/Energiehuis is open voor bezoekers op bovenstaande tijden. Het adres is t/m zaterdag 13 april Onderdoor 158 (bibliotheek). Met ingang van vrijdag 19 april is het adres: De Raat 12.

Verder zijn er regelmatig workshops of andere bijeenkomsten in het Energiehuis.