WINTERACTIE HEEL HOUTEN ISOLEERT- ZONWERING
collectieve inkoopactie 1 oktober 2022 – 31 december 2022

Hieronder tref je de collectieve aanbieding aan voor zonwering via Heel Houten Isoleert. Als je interesse hebt in deze aanbieding kun je je aanmelden via de actiepagina op jouwhuisslimmer.nl of direct via deze knop: AANMELDEN

Motivatie en toelichting keuze maatregel en leverancier
Voor deze collectieve inkoopactie isolatie heeft EnergieRijk Houten zich verdiept in de mogelijkheden van zonwering als isolatie en het aanbod van een lokale leverancier van zonweringsproducten.

Hierbij is gekeken naar de eigenschappen van zonwering als bijdrage aan de isolatie van je huis. Het gaat in eerste instantie dan niet om isolatie tegen koude, maar juist als isolatiemaatregel tegen warmte in de zomer. Met de warme zomers van afgelopen jaren nog vers in het geheugen en de verwachting dat door de klimaatveranderingen ook in Nederland langere periodes van warmte en veel zon zullen blijven voorkomen is het goed om te kijken naar de mogelijkheden om je huis op ene duurzame wijze koeler te houden tijdens warme, zonnige periodes.

We geven een toelichting op verschillende oplossingen met zonwering en we vertellen je meer over het aanbod van een lokale leverancier van zonweringsproducten. Onze vrijwilligers hebben een rondgang gemaakt langs en gesprekken gevoerd met diverse leveranciers in Houten en omgeving. Hierbij is gekeken naar criteria als aansluiting bij een brancheorganisatie, garanties, showrooms, veelzijdigheid van producten en mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

Collectieve aanbieding zonwering via Rietveld zonwering geldig t/m 31 december 2022
Zonwering

Rietveld Zonwering uit Nieuwegein (Ravenswade 1K) is een familiebedrijf, dat al 76 jaar een begrip is in deze regio. Men werkt al jaren samen met SunCircle uit Barneveld, een van de grootste fabrikanten van zonwering en rolluiken in Nederland. Dit jaar is Rietveld Zonwering onder de vleugels van gekomen van SunCircle, waardoor de krachten worden gebundeld en kennis verder wordt gedeeld. Eind dit jaar zal ook de showroom worden verbouwd.

Welke voordelen biedt Rietveld Zonwering aan de deelnemers van de inkoopactie Heel Houten Isoleert

  • Na aanmelding voor de actie neemt Rietveld Zonwering binnen 14 dagen contact met je op om een afspraak met je te maken voor een bezoek bij jou thuis of een bezoek van jou in de showroom te Nieuwegein. Als de adviseur bij je thuiskomt (met monsters) heeft dit als voordeel dat ter plaatse de mogelijkheden bekeken kunnen worden, waarna een goed advies gegeven kan worden. Op basis van jouw wensen/ gemaakte principekeuze zal een geheel vrijblijvende offerte worden opgesteld.
  • Aan de deelnemers van de inkoopactie zal een korting van 5 % worden gegeven op de standaardprijzen van de gekozen producten. Afhankelijk van de hoogte van het offertebedrag, kan deze korting hoger worden. Korting niet van toepassing op bijzondere acties, waar al korting op wordt gegeven. Afwijkende kortingspercentage in overleg bespreekbaar.
  • Rietveld Zonwering is CBW erkend en geeft op alle SunCircle producten 7 jaar garantie.
  • Op de website rietveldzonwering.nl krijg je een indruk van het bedrijf en kun je alle reviews zien van tevreden en ontevreden klanten.

Toelichting op de producten:
Buitenzonwering
Buitenzonwering zorgt er voor dat het zonlicht jouw woning binnen minder opwarmt, waardoor geen energie nodig hebt om met een airco weer te gaan koelen. Je kunt dan denken aan screens of aan rolluiken. Als je voor rolluiken kiest, heeft dit als extra voordeel op het gebeid van isolatie dat deze in de winter dienen als extra warmte-isolatie.

Screens
Screens hebben een zonlichtfiltering  van 85 procent en houden hierdoor warmte buiten en laten juist het daglicht naar binnen. Het voorkomt hinderlijke reflecties op beeldschermen, ze zijn inkijk werend maar het contact met de buitenwereld blijft vanuit binnen behouden.
Het screendoek wordt gemaakt van oersterk glasvezel, dat in verschillende structuren en kleuren te verkrijgen is. Ook de slanke aluminium omkasting en geleiders zijn in meerdere kleuren en vormen te verkrijgen. Bediening is handmatig mogelijk, maar ook elektrisch. Bijvoorbeeld met de Somfy-homecontrol die via een app is te bedienen.

Rolluiken
Rolluiken weren de zon nog meer dan screens, waardoor de temperatuur binnen nog aangenamer blijft. Met name in slaapkamers zijn rolluiken zeer comfortabel, zicht van buiten naar binnen is niet mogelijk, het verduistert de slaapkamer, houdt geluiden van buiten tegen en zorgt in de winter voor extra warmte-isolatie.

Overige zonweringen
Naast screens en rolluiken zijn er ook uitval zonneschermen, knik-arm zonneschermen, lamelzonwering en schaduwdoeken. De adviseur van het geselecteerde Zonweringsbedrijf kan je hierover nader informeren.

Klik hier voor een pdf van deze aanbieding.

Aanmelden voor dit collectieve aanbod van Heel Houten Isoleert kan via de onderstaande knop.
HIER AANMELDEN

Na aanmelding zal de leverancier z.s.m. (binnen 2 weken) contact opnemen voor een afspraak.
De prijzen en voorwaarden zijn geldig t/m december 2022. Eventuele verlenging en aanpassing prijzen en voorwaarden zullen vanaf 1 januari 2023 gelden

Ervaringen met leveranciers?
Wij ontvangen graag je feedback/ervaringen mbt het offerte- en uitvoeringstraject van de leveranciers. Heb je een opmerking? Klik dan hier om een mail te sturen.
We zullen zo gewenst dan contact met je opnemen.