Heel Houten Isoleert

Heel Houten Isoleert 
Je vindt hier alle informatie over de collectieve inkoopacties isolatie van EnergieRijk Houten.

Winteractie Isolatie 2022-2023
De collectieve inkoopactie isolatie winter 2022-2023 loopt nog door t/m 31 maart 2023! We hebben deze winter collectieve inkoopacties voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie en zonwering voor heel Houten.
Met een betere isolatie van je huis is je huis sneller warm en wordt de warmte langer vastgehouden. Dat betekent minder stookkosten en een lagere energierekening. Bovendien levert het comfort op en zet je een stap richting een mogelijke andere warmteoplossing voor jouw woning in de toekomst. Met goede zonwering aan de buitenkant van je ramen (bijvoorbeeld screens of rolluiken) houdt je de warmte buiten en is je huis koeler in de zomer. Met rolluiken isoleer je ook extra tegen koude in de winter.

Klik hier voor de presentaties van de informatieavond over isolatie is op woensdag 25 januari 2023.

Actie Spouwmuurisolatie
Actie Vloerisolatie
Actie zonwering

Voor glasisolatie is er geen actie voor vervanging van het oude dubbel glas door HR++ glas. Door sterke stijging van de energieprijzen is er een grote belangstelling voor isolerende maatregelen, waardoor er capaciteitsproblemen zijn ontstaan bij vele bedrijven. Mede om deze reden kunnen/willen glasfirma’s niet meedoen aan een nieuwe inkoopactie. Omdat we jou als bewoner wel graag willen informeren hebben we wel een pagina over glas toegevoegd met belangrijke info waar je op kunt letten bij het aanvragen en bestuderen van een glasofferte.
Informatie HR ++(+) glas

Keuzehulp isolatie
Voor meer informatie en hulp bij het kiezen van de geschikte isolatiemaatregel voor jouw huis kun je onze keuzehulp gebruiken. Keuzehulp isolatie

Selectiecriteria en evaluaties collectieve inkoopacties
Wil je meer weten over de keuze van leveranciers en maatregelen en de waardering van bewoners die meededen in eerdere acties? Op de pagina over collectieve inkoop lees je er meer over.

Heel Houten Isoleert