Geld besparen door energie te besparen
EnergieRijk Houten organsieert regelmatig collectieve inkoopacties.  Samen inkopen, kan collectief voordeel opleveren.

Onafhankelijk en belangeloos
We werken voor collectieve inkoopacties samen met het -nieuwe- regionale energieloket jouwshuisslimmer.nl. Wist je dat dat jouwhuisslimmer.nl sinds 2018 hét loket is voor 15 samenwerkende gemeenten in de provincie Utrecht en dat volledig door hen gefinancierd wordt? Noch het loket, noch wij, als inwonersinitiatief, ontvangen commissie van de deelnemende bedrijven. Al het voordeel is voor de deelnemende inwoners. Als EnergieRijk Houten vinden wij het belangrijk om onafhankelijk en belangeloos te kunnen opereren. Bij ieder specifiek aanbod motiveren wij de keuze voor de betreffende leverancier/installateur.

Ervaringen met leveranciers?
Wij ontvangen graag je feedback/ervaringen mbt het offerte- en uitvoeringstraject van de leveranciers. Heb je een opmerking? Klik dan hier om een mail te sturen.
We zullen zo gewenst dan contact met je opnemen.

Collectief aanbod zonnepanelen
Op 11 maart 2020 is EnergieRijk Houten in samenwerking met het regionale energieloket jouwhuisslimmer.nl een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen gestart. De inkoopactie is bedoeld voor huiseigenaren die op hun eigen dak energie willen opwekken. Wil je een start maken met het opwekken van je eigen energie? Wil je besparen op je energieverbruik of heb je een hoge energierekening? Dan is dit een interessante actie voor jou. lezen over de actie en gebruik maken van het collectieve aanbod? Klik dan hier. Je kunt je aanmelden voor de collectieve inkoopactie zonnepanelen tot uiterlijk 30 juni 2020.

Collectief aanbod isolatie
Op 11 december 2019 heeft EnergieRijk Houten in samenwerking met het regionale energieloket jouwhuisslimmer.nl een collectieve inkoop opgestart voor een aantal isolatiemaatregelen:  vloer-, spouw– en glasisolatie en kozijnen. Meer lezen over deze actie en gebruik maken van het collectieve aanbod? Klik dan hier om naar de speciale actiepagina op jouwhuisslimmer.nl te gaan. De aanmelddatum voor deze collectieve inkoopactie voor 1 of meer isolatiemaatregelen  is verlengd tot 30 april 2020.

Keuzehulp
Voor meer informatie en hulp bij het kiezen van de geschikte isolatiemaatregel voor jouw huis kun je onze keuzehulp gebruiken. Keuzehulp isolatie