* EnergieBespaarCafé van start gegaan op 12 januari

Op zaterdag 12 januari 2019 opende het EnergieBespaarCafé voor het eerst haar deuren.

 

Wil je aan de slag met duurzame energie, maar je weet niet waar je moet beginnen? Zit je vol goede ideeën, maar komt het er maar niet van? Kom dan langs voor een praatje met een energie-ambassadeur in het EnergieBespaarCafé. Het EnergieBespaarCafé is open op iedere 2e zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort en duurzaamheid in en om jouw woning.

De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien

Kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert.

Het EnergieBespaarCafé is open op dezelfde tijd (10.00-14.00 uur) en locatie (Wijkcentrum/ Cultuurhuis Schoneveld) als het RepairCafé. Loop langs en stel ons jouw vragen, wij denken met je mee! Je herkent ons aan de banner van EnergieRijk Houten.

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten.