Info-avond Hoe verduurzaam ik mijn huis 1 november

Informatie-avond Hoe plan en financier ik mijn duurzame huis? dinsdag 1 november
19.00-22.00 uur
Aula College de Heemlanden, ingang via blauwe deuren bij ingang schoolplein
Inloop vanaf 19.00 uur, start presentaties 19.30-21.00 uur, informatiemarkt na afloop tot ca. 22.00 uur.

EnergieRijk Houten organiseert tijdens het Energiefestival een informatieavond voor inwoners van Houten die aan de slag willen met of meer willen weten over hoe je het beste kunt beginnen of verder kunt gaan met het verduurzamen van je huis en of er daarbij nog hulp of voordeel is op financieel gebied.

Hoe maak ik een plan om mijn huis te verduurzamen?
Je wilt graag aan de slag met het verduurzamen van je woning, maar hoe pak je dat aan? Hoe kom je aan informatie, waar kun je mee beginnen en is een bepaalde volgorde nog van belang? Kortom: Hoe maak ik een energieplan voor mijn huis?

De Houtense energieambassadeurs helpen je tijdens deze informatieavond op weg met de benodigde ingrediënten. Wat is je doel? Welke maatregelen vereist dit en hoe hangen deze samen? Ze geven uitleg aan de hand van een duidelijk 6 stappenplan.

Hoe financier ik mijn duurzame huis?
En als je dan een plan hebt en weet waarmee je wilt beginnen dan komt vanzelf de volgende vraag: Wat kost dit eigenlijk en heb ik daar wel geld voor? Hoe financier ik dit allemaal? Het tweede gedeelte van de avond zal dan ook in het teken staan van de mogelijkheden die er zijn voor subsidies en leningen, met name de energiebespaarlening.