* Kim Putters (Sociaal-Economische Raad-SER) op bezoek bij EnergieRijk Houten

Woensdag 3 juli kreeg EnergieRijk Houten bezoek van Kim Putters, voorzitter van de SER (Sociaal-Economische Raad). Een groot compliment en een hele eer dat hij ook langs kwam bij EnergieRijk Houten om te horen wat wij voor, door en met bewoners doen om samen zoveel mogelijk huizen te verduurzamen en ons voor te bereiden op een toekomst met aardgasvrij verwarmen.
Hij ging met ons en met andere initiatiefnemers van bijzondere projecten in de gemeente Houten in gesprek over de vraag: “Hoe zorgen we ervoor dat we in 2040 leven in een fijn Nederland? Waarin we allemaal, naast goed, veilig en gezond werk ook een betrouwbaar inkomen hebben, waarin we wonen in een tochtvrij en duurzaam huis en genieten van een sociaal netwerk en een prettige en gezonde leefomgeving.”
In het kader van “Zicht Op Wonen, Werken en Leven” van de SER verschijnt o.a. een videoserie waarin Kim Putters bijzondere projecten in verschillende gemeentes bezoekt, na Hardinxveld-Giessendam was nu Houten aan de beurt. Het resultaat zullen we natuurlijk ook delen als het af is.