* Voordeel van CV-optimalisatie

Met de hogere gasprijzen van nu zullen veel mensen schrikken van de hoogte van hun energierekening. En met nog een paar wintermaanden te gaan, zou het niet verkeerd zijn om te kunnen besparen op die kosten. Je kunt (veel) geld besparen en het thuis een stuk aangenamer warm maken door je CV-ketel beter af te stellen en de radiatoren waterzijdig in te regelen! Dat noem je ook wel CV-optimalisatie.

Klinkt dat ingewikkeld? Vraag je je af hoe dat werkt? En of je het zelf kunt of wie je daar mee kan helpen? De eerste stap is ontdekken hoe het werkt, wat de situatie is in jouw huis en wat de oplossingen kunnen zijn.

Het CV-optimalisatie-team van EnergieRijk Houten organiseert iedere maand een of twee kleinschalige online bijeenkomsten om dit inzicht te geven. In een uur tijd neemt een vrijwilliger van EnergieRijk je stap voor stap mee door het waarom en hoe van CV-optimalisatie. Met inzichtelijke tekeningen en schema’s en een duidelijke uitleg word je een stuk wijzer. Doordat er maar een beperkt aantal deelnemers per bijeenkomst is, is het gemakkelijk om vragen te stellen waardoor het een interactieve en levendige bijeenkomst is. Ook als je na afloop nog vragen hebt, is de vrijwilliger bereikbaar om er verder met je over te praten of te mailen.

Denk je dat CV-optimalisatie in jouw huis voor een verbetering kan zorgen? Of herken je een of meer van de situaties hier onder bij jou thuis en wil je weten of jij hiermee kunt gaan besparen op je stookkosten?

– sommige ruimtes in huis zijn te warm maar andere zijn niet warm te krijgen…

– je hoort rare, tikkende en suizende geluiden in de verwarmingsbuizen…

– er komt witte rook uit je schoorsteen als de verwarming aanslaat…

Meld je dan aan voor een online infosessie over CV-optimalisatie op 1 of 15 februari, 9 of 22 maart of 19 april via www.energierijkhouten.nl/diensten/cv-optimalisatie of scan de QR code.