*Actie €100 terug op energie-advies oude woningen verlengd

Voucher actie 100 euro terug bij energie-advies is verlengd
Goed nieuws voor huiseigenaren van unieke, oude woningen (gebouwd vóór 1975) en monumenten in de gemeente Houten: de actie voor een voucher t.w.v. €100,- voor een energie-advies is verlengd. Vanwege de corona-situatie is van rijkswege besloten om de subsidie Regeling Reductie Energieverbruik (RRE) te verlengen tot eind 2021. Dit betekent dat we de vouchers die nog over zijn weer beschikbaar stellen. Ook als je al een voucher had aangevraagd maar deze nog niet had ingeleverd kan dat nog!

Nog 22 vouchers beschikbaar
Omdat het duurzamer maken van een oude woning vaak om een andere benadering of andere maatregelen vraagt, is een energie-advies van een professional de manier om een goed inzicht te krijgen in de mogelijkheden en de volgorde van de uit te voeren stappen. Ook krijg je zo goed op een rij wat de kosten zijn. EnergieRijk Houten zocht twee adviseurs die een grondig advies uitbrengen na een bezoek aan je woning en een uitgebreid gesprek. Dit advies kost €275,- waarvan je dus via de voucher nu €100 kunt terugkrijgen.
Er zijn nog 22 vouchers beschikbaar die tot 1 juli 2021 aangevraagd kunnen worden. Het inleveren van de voucher kan tot 1 september a.s.
Lees alle informatie hier.

Samenvattend nog eens alles op een rijtje:

  • Alle unieke woningen en monumenten gebouwd vóór 1975 in de gehele gemeente Houten (Houten, Eiland van Schalkwijk, ‘t Goy en buitengebied noord) en monumenten. Bedrijfspanden zijn uitgesloten.
  • Aanmelden  (via onderstaande aanmeldknop) voor een voucher van € 100 voor een energie-advies kan tot uiterlijk 1 juli 2021. Je ontvangt per mail een bevestiging retour.
  • Er zijn nog 22 vouchers beschikbaar.
  • Je kiest uit een van deelnemende energie-adviseurs en maakt zelf een afspraak met deze adviseur.
  • Een energie-advies kost € 275 incl BTW.
  • Na afronding kan je tot uiterlijk 1 september 2021 de voucher inwisselen bij de gemeente Houten via duurzaam@houten.nl met overlegging van de factuur.
VOUCHER AANVRAGEN