Geld besparen door energie te besparen
EnergieRijk Houten organsieert regelmatig collectieve inkoopacties.  Samen inkopen, kan collectief voordeel opleveren.

Onafhankelijk en belangeloos
We werken voor collectieve inkoopacties samen met het -nieuwe- regionale energieloket jouwshuisslimmer.nl. Wist je dat dat jouwhuisslimmer.nl sinds 2018 hét loket is voor 15 samenwerkende gemeenten in de provincie Utrecht en dat volledig door hen gefinancierd wordt? Noch het loket, noch wij, als inwonersinitiatief, ontvangen commissie van de deelnemende bedrijven. Al het voordeel is voor de deelnemende inwoners. Als EnergieRijk Houten vinden wij het belangrijk om onafhankelijk en belangeloos te kunnen opereren. Bij ieder specifiek aanbod motiveren wij de keuze voor de betreffende leverancier/installateur.

Ervaringen met leveranciers?
Wij ontvangen graag je feedback/ervaringen mbt het offerte- en uitvoeringstraject van de leveranciers. Heb je een opmerking? Klik dan hier om een mail te sturen.
We zullen zo gewenst dan contact met je opnemen.

Collectief aanbod zonnepanelen
De collectieve inkoopactie zonnepanelen liep van half maart tot 30 juni 2020 en was zeer succesvol. De komendne tijd zullen we deze actie evalueren om in de nabije toekomst een nieuwe actie op te starten zodat nog meer inwoners van Houten zelf zonne-energie kunnen gaan opwekken op hun dak.

Collectief aanbod isolatie
De collectieve inkoopactie isolatiemaatregelen winter 2019-2020 is voorbij. In het najaar van 2020 zullen we een nieuwe inkoopactie isolatie aanbieden.

Keuzehulp
Voor meer informatie en hulp bij het kiezen van de geschikte isolatiemaatregel voor jouw huis kun je onze keuzehulp gebruiken. Keuzehulp isolatie