HEEL HOUTEN ISOLEERT
Op 11 december 2019 organsieerde EnergieRijk Houten een thema-avond & collectieve inkoopactie woningisolatie december 2019 – januari, februari, maart 2020

EnergieRijk Houten start deze winter de actie Heel Houten Isoleert met een thema-avond over isolatie en een collectieve inkoopactie voor  isolatie- en ventilatiemaatregelen.

EnergieRijk Houten gaat verder met haar campagne om zoveel mogelijk inwoners van Houten te inspireren en op weg te helpen naar een goed geïsoleerd huis. De warmtetransitie naar aardgasvrij begint steeds duidelijker vormen  aan te nemen. Met een goed geïsoleerd huis ben jij  voorbereid op de volgende stap.

Welke isolatiemaatregelen kun je treffen, hoe pak je dit aan en wat zijn de kosten en voordelen? Waar moet je op letten en rekening mee houden en hoe past ventilatie in dit plaatje? Op 11 december a.s. komen deze vragen en de antwoorden aan bod. Ook is er de mogelijkheid daarna meteen in actie te komen via de collectieve inkoopactie voor diverse isolatiemaatregelen.

PROGRAMMA, voor en door bewoners:
Welkom & korte uitleg over de warmtetransitie in Houten
Isolatie: Wat moet je weten en wat kun je doen?
Ventilatie: Waarom ventileren en op welke manieren?
Isolatie in de praktijk: een bewonerservaring
Financieel: subsidies en leningen
Waar moet je op letten bij de aanschaf van een isolatiemaatregel?
Introductie van aanbieders van collectieve inkoop: vloer- en spouwmuurisolatie & glas en kozijnen
• Markt met aanbieders, info over dakisolatie en ventilatie, EnergieBespaarCafé, CV-optimalisatieteam

Voorafgaand en na afloop van het informatieve gedeelte konden bezoekers zich verder oriënteren op de markt met de leveranciers, het cv-optimalisatieteam en de energie ambassadeurs.

De inkoopactie is hier vanaf 11 december te vinden. Je kunt je daarvoor vanaf 11 december aanmelden via  de actiepagina van JouwHuisSlimmer.

Heel Houten Isoleert
EnergieRijk Houten is een initiatief dat wordt ondersteund door Duurzaam Houten (gemeente) en het Duurzaamheidsfonds Houten.