HEEL HOUTEN ISOLEERT
Thema-avond & collectieve inkoopactie woningisolatie december 2019 – januari, februari, maart 2020

11 december, v.a. 19.30 uur, gemeentehuis Houten

EnergieRijk Houten start deze winter de actie Heel Houten Isoleert met een thema-avond over isolatie en een collectieve inkoopactie voor  isolatie- en ventilatiemaatregelen.

EnergieRijk Houten gaat verder met haar campagne om zoveel mogelijk inwoners van Houten te inspireren en op weg te helpen naar een goed geïsoleerd huis. De warmtetransitie naar aardgasvrij begint steeds duidelijker vormen  aan te nemen. Met een goed geïsoleerd huis ben jij  voorbereid op de volgende stap.

Welke isolatiemaatregelen kun je treffen, hoe pak je dit aan en wat zijn de kosten en voordelen? Waar moet je op letten en rekening mee houden en hoe past ventilatie in dit plaatje? Op 11 december a.s. komen deze vragen en de antwoorden aan bod. Ook is er de mogelijkheid daarna meteen in actie te komen via de collectieve inkoopactie voor diverse isolatiemaatregelen.

PROGRAMMA, voor en door bewoners:
• Welkom & korte uitleg over de warmtetransitie in Houten
• Isolatie: Wat moet je weten en wat kun je doen?
• Ventilatie: Waarom ventileren en op welke manieren?
• Isolatie in de praktijk: een bewonerservaring
• Financieel: subsidies en leningen
• Waar moet je op letten bij de aanschaf van een isolatiemaatregel?
• Introductie van aanbieders van collectieve inkoop: vloer- en spouwmuurisolatie & glas en kozijnen
• Markt met aanbieders, info over dakisolatie en ventilatie, EnergieBespaarCafé, CV-optimalisatieteam

Voorafgaand en na afloop van het informatieve gedeelte kunnen bezoekers zich verder oriënteren op de markt met de leveranciers, het cv-optimalisatieteam en de energie ambassadeurs.
Aanmelden voor deze avond is niet nodig.
De inkoopactie is hier vanaf 11 december te vinden. Je kunt je daarvoor vanaf 11 december aanmelden via JouwHuisSlimmer.

Heel Houten Isoleert
EnergieRijk Houten is een initiatief dat wordt ondersteund door Duurzaam Houten (gemeente) en het Duurzaamheidsfonds Houten.