* Aan de slag met je duurzame huis

AAN DE SLAG MET JE DUURZAME HUIS: Grip op je duurzame huis.

Op 5 februari werd wederom een succesvolle thema-avond georganiseerd voor vele belangstellenden uit de gemeente Houten. Ruim 80 Houtenaren kwamen kennis nemen van de interessante presentatie van drie Houtense energieambassadeurs.

Zij vertelden hoe je je huis kunt verduurzamen aan de hand van zes categorieen maatregelen. Naast stap 1: de No-regret of Quick-win maatregelen, zijn dit 2. Isolatie, 3. Ventilatie, 4. Warmteafgifte, 5. Warmteproductie en 6. Duurzame energie-opwekking. Handige tools om meer te weten te komen bijvoorbeeld over de isolatiemogelijkheden en besparingen voor je huis of de inzichten die je krijgt n.a.v. een warmtescan werden uitvoerig besproken. Meer weten over een stappenpakan en de zes energiemaatregelen? Kijk dan ook onder stappenplan en energiemaatregelen op deze site.

Voorafgaand en na afloop  werd de informatiemarkt ook goed bezocht. Hier werd volop informatie gevraagd en gegeven over CV-optimalisatieWarmtescansHet EnergieBespaarCafé en de Warmtepompenfietstocht. Ook konden de bezoekers hier nogmaals kennis nemen van de het aanbod van de vijf leveranciers van de collectieve inkoopactie voor isolatiemaatregelen. Dit aanbod loopt nog tot 31 maart 2020. Aanmelden voor een offerteaanvraag kan via de speciale actiepagina op jouwhuisslimmer.nl.